Tietoa minusta

Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen 33-vuotias kokenut psykiatrinen sairaanhoitaja, vaikuttaja ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutettava (CBT). Erityisosaamiseni ovat miesten mielenterveysteemat sekä ahdistuneisuushäiriöiden hoito.

Minun suuri intohimo on auttaa miehiä ymmärtämään ja hoitamaan mielenterveyttään sekä kehosuhdetta kokonaisvaltaisesti. Erityisen tärkeäksi koen miesten mielenterveysongelmien tunnistamisen, hoitamisen ja ennaltaehkäisyn. Tavoitteena minulla niin vaikuttajana kuin terapeuttina on vähentää miesten mielenterveysongelmien stigmaa ja tarjota tukea miesten mielenhyvinvoinnin edistämiseksi. Vuonna 2021 minut valittiin Pohjois-Karjalan alueelliseksi Vuoden sairaanhoitajaksi tehdystäni mielenterveysvaikuttajan työstä.

Minulla on laaja kokemus psykiatrisessa avohoidossa niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon puolelta. Työskentelen Aikuispsykiatrian poliklinikalla Käyttäytymisterapeuttisessa työryhmässä, jossa hoidan post-traumaattisesta stressireaktiosta (PTSD), vaikea-asteisista ahdistuneisuushäiriöistä ja erilaisista persoonallisuushäiriöistä kärsiviä asiakkaita. Lisäksi pidän vastaanottoa Psykoterapiakeskus Reilussa Joensuun keskustassa.

Toimin myös luennoijana ja puhujana. Tulevaisuudessa haaveenani on kirjoittaa kirja, mutta sen eika ei ole vielä. Kirjoitan kotisivulleni artikkeleja, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa mielenterveydestä.