SAUNAVUORO podcast

SAUNAVUORO podcast on saanut alkunsa lokakuussa 2020 arkisella mökkireissulla. Ajelimme puolisoni kanssa kohti Kolia ja kuuntelimme Psykopodiaa Spotifystä. Puolisoni kiinnostus podcasteja kohtaan heräsi silminnähden ja minullakin heräsi palo sisälläni – eri lähtökohdista kuitenkin. Hän haluaa kuunnella ja minä tehdä.

Takkatulen ääressä pohdiskelin mielessäni podcastin kantavaa aihetta ja millaisia keskusteluja siinä voitaisiin käydä. Toki nimikin piti vielä keksiä. Lähdin liikkeelle siitä, että halusin pitää aihealueen tähän aikaan sopivana ja lämminhenkisenä. Totesimme puolisoni kanssa, että meidän syvällisimmät keskustelut on käyty usein saunassa. Tästäpä loistava idea podcastin nimelle syntyikin: SAUNAVUORO! Oranssi väri päätyi podcastin logoon liekkiä kuvailemaan. Paras sauna on puulla lämpiävä sauna.

Podcastin pitäminen ei ole minulle täysin uusi asia, koska olen jo aikaisemmin tehnyt kuusi jaksoa Mitä sanoisi rakkaus? podcastia. Halusin kuitenkin tehdä täysin uuden podcastin, joka on helposti lähestyttävä ja heijastaa entistä paremmin omaa arvomaailmaani. 

SAUNAVUORO on lämminhenkistä ja rehellistä keskustelua sisältävä podcast. Keskustelun aihealueena ovat mm. mielenterveys, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja miesten kokemukset. 

Podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan talvella 2020!

Tervetuloa kuuntelemaan!

Voit kuunnella podcastia SoundCloud:sta ja tulevaisuudessa myös Spotifystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.