Saunavuoro – Uupumuksen yhdet kasvot. Vieraana vaikuttaja Maria Glow

https://open.spotify.com/episode/3l9RfScpaDwJB78DR9dBKl

Jakson aiheena on uupumus.

Monipuolinen vaikuttaja, kauneusbloggaaja, tubettaja, TikTokkaaja ja pian myös verkkokauppayrittäjä Maria Glow kertoo rohkeasti oman tarinansa ja antaa yhdet kasvot uupumukselle. Kiitos tuhannesti tästä!

Maria on kirjoittanut uupumuksestaan myös blogissa. Pääset lukemaan hänen julkaisunsa tästä:
UUPUMUS – MILLAISTA ON OLLA UUPUNUT?
UUPUMUS – NÄMÄ KAKSI ASIAA AUTTAVAT ALKUUN TOIPUMISESSA
UUPUMUS – VINKIT UUPUNEELLE TOIPUMISEEN


Marian löydät myös sosiaalisesta mediasta:
Instagram – @mariaglow1
Facebook – Maria Glow
YouTube – Maria Glow

Jaksossa Maria kertoi myös perustaneen/ostaneen kosmetiikkaverkkokaupan Beautiikki.fi!!! Huikeaa!! Paljon onnea Marialle rohkeasta unelmien tavoittelusta!

Kuva Maria Glow:n blogista.

Jakson pääset kuuntelemaan Spotifysta ja SoundCloudista!

Kuulisin mielelläni teidän ajatuksianne ja kokemuksianne aiheesta, joten jatketaan keskustelua Instagramin puolella! Minut löytää nimimerkillä @iamasikainen. Lisäksi jos et ole vielä käynyt kuuntelemassa ”Tervetuloa kuuntelemaan Saunavuoro podcastia”, pääset kuuntelemaan sen Spotifysta tai Souncloudista.

2 Replies on Saunavuoro – Uupumuksen yhdet kasvot. Vieraana vaikuttaja Maria Glow

  • Mielenkiintoinen tää podi! 🙂 Pystyin samaistumaan paljon, itse joskus loppuunpalaneena tunnistaa nykyään merkit tarpeeksi ajoissa ja osaa hellittää. Perfektionismi ja aktiivisuus on joskus vähän huono kombo jaksamisen osalta liiallisuuksiin mennessään, mutta on tärkeää tunnistaa milloin oma jaksaminen alkaa olla koetuksella. Kaikkea hyvää podille, mukavaa että lähdit tekemään jotain uutta! 🙂 <3

    • Kiitos paljon Milla! ❤️😊 Varomerkkien tunnistaminen on tärkeässä roolissa juurikin uudelleen uupumisen ehkäisyssä. Silloin osaa ajoissa hidastaa ja ottaa aikaa itselle ja levolle. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.