top of page
  • Writer's pictureSami-Petteri

Äijämäisen rehellistä puhetta parisuhteesta, tunteista ja seksistä – WEBINAARI 12.2. kello 12–14

Millainen on hyvä parisuhde? Mitä tarkoittaa omavastuu parisuhteessa? Entä miksi mies ei puhu tunteistaan? Miten puhua seksistä parisuhteessa ja entä, jos toinen ei enää innostu seksistä tai se loppuu? – mm. näihin kysymyksiin etsitään vastauksia 12.2. klo 12–14 järjestettävässä parisuhde-webinaarissa.


Kuva: Unsplash

Rehellistä ja avointa keskustelua parisuhteesta, tunteista ja seksistä


Keskustelijoina ja kouluttajina webinaarissa toimivat Sami-Petteri Asikainen (minä) sekä kätilö, sairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti Anni Mäkäräinen. Webinaarin tavoitteena on herättää äijämäisen rehellistä keskustelua parisuhteesta, tunteista ja seksistä. Tapahtuman teema kohdentuu vahvasti miesnäkökulmaan.


Tapahtuma soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneilla. Voitte ilmoittautua kuulolle yhdessä puolison kanssa tai yksin. Webinaari soveltuu myöskin sosiaali- ja terveysalaa opiskeleville tai alalla jo työskenteleville, jotka haluavat vahvistaa omaa osaamistaan pariskuntien ohjaamisessa.


👉🏼 Aika: 12.2.2023 kello 12–14 👉🏼 Paikka: Zoom 👉🏼 Ilmoittautuminen webinaariin verkkokaupassa holvi.com/shop/samipetteri

👉🏼 Hintaa webinaariin osallistumiselle on vain 25 euroa.

Webinaarista alkaa myöskin kuumottava 30 sekunnin säätö -haaste. Tule kuuntelemaan mistä on kyse.


Nähdään webinaarissa!


Terveisin, Sami-Petteri & Anni
bottom of page