About

Sami-Petteri A.

Olen 30-vuotias mies, poika, avopuoliso, veli, sairaanhoitaja ja valmentaja. Elämässäni ja urallani olen kokeillut rohkeasti uusia asioita etsien samalla omaa tyyliäni ja suuntaani. Olen vaihtanut urani aikana lukuisia kertoja alaa ja ammattia – usein itsekin yllättyen siitä, kuinka mukautuvainen olen ollut uusiin haasteisiin ja tilanteisiin. Sairaanhoitajan koulutuksesta ja työstä olen löytänyt itselleni suunnan, joka inspiroi ja innoittaa jatkuvasti kehittämään omia taitoja.

Asun Pohjois-Karjalassa yhdessä avopuolison ja meidän 3,5 vuotiaan dalmatialaispojan, Børjen kanssa. Elämässäni ja urallani haluan kannustaa muitakin tunnistamaan oman potentiaalinsa ja tekemään työtä itsensä, hyvinvointinsa ja tavoitteidensa eteen – parhaimmillaan jopa tavoittelemaan unelmaansa.

Ajatteluni ja työskentelytapani perustuu positiivisen psykologiaan, ratkaisukeskeisyyteen ja elinikäiseen oppimiseen. Toimintani pohjautuu osittain omaan kokemukseen ja näkemykseen, mutta ennen kaikkea luotettavaan ja tutkittuun tietoon.

Sami-Petteri Asikainen

Sairaanhoitaja, psyykkinen valmentaja ja mielenterveysvaikuttaja