TYÖLOUNAAN PELASTAJA: KANA-NUUDELIKEITTO

Minulla on aina tapana unohtaa eväät pöydälle. Muisti palailee työmatkalla ja pitää tehdä nopea varasuunnitelma. Ehdoton suosikkini on nuudelikeitto, joka valmistuu super nopeasti noin 15 minuutissa. Suuntaat vain lähimpään kauppaan ja ostat nuudelia sekä Naapurin Maalaiskanan kypsä fileeviipaleita. Tämän lounaan valmistukseen tarvitset syvän lautasen tai kulhon ja vedenkeittimen.

KANA-NUUDELIKEITTO

Kiehauta vettä vedenkeittimessä. Laita nuudelit kypsymään kiehautettuun veteen lautaselle tai kulhoon. Peitä lautanen/kulho esim. lautasella ja anna kypsyä noin 3 minuuttia tai kunnes nuudelit ovat pehmenneet. Lisää kypsät fileeviipaleet ja nuudelipussissa olleet mausteet – sekoita. Anna makuuntua vielä hetki ja nauti.

Jos sinulla on aikaa seikkailla kaupassa pidempäänkin, keittoon voi lisätä myös tuoretta chiliä ja parsakaalia pienennettynä. Sitruuna antaa myös raikkautta keittoon.

 

Kuulutko sinäkin niihin ihmisiin, jotka unohtavat eväät kotiin? Millaisia pikalounaita olet kokeillut ruokatauolla tehdä? – Oletko muuten kokeillut jo timjamista teeleipää? Löydät ohjeen täältä!

 

XOXO / Sami-Petteri

Follow:

2 Comments

 1. Minnea 26.11.2017 / 18:24

  Tää oli hyvä! Rakastan kana-nuudelikeittoa!

  Ärsyttää kyllä, kun on illalla pakkaillut hyvät eväät, ja aamun kiireessä unohtaa ne kotiin! Unohdan monesti myös silmälasit tai kännykän : D Kaikkea ei vaan pysty muistamaan!

  • Sami-Petteri
   Kirjoittaja
   26.11.2017 / 18:32

   Mie unohan useimmiten ne eväät pöydälle lämpimään, joten töistä/koulusta tultua ne on piloilla. :/ Voi ei! Mie en ikinä kyllä unoha kännykkää, mutta silmälasit on usein missä sattuu. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.