Minun omat suosikkikirjoitukset – Blogi jää kuukauden tauolle

Heippa kaikki!

Minua harmittaa niin paljon! En ole ehtinyt, kautta jaksanut, kirjoittaa uusia blogitekstejä… 🙁

Sami-Petteri AsikainenSami-Petteri Asikainen

Pohdiskelin tovin, mitä tälle blogille oikein tekisin. Elämä on tällä hetkellä melko kiireistä. Olen töissä arkipäivisin kello viiteen saakka. Sen jälkeen pitäisi jaksaa käydä Børjen kanssa lenkillä, tehdä koulutehtäviä, lukea tentteihin ja käydä näytelmätreeneissä. Kaikkea tätä varjostaa väsyttävä olotila, josta myös kirjoitin aiemmin. Kyseisen kirjoituksen voit käydä lukemassa täältä.

Reilun kuukauden mittainen tauko

Haluaisin niin kirjoittaa uusia tekstejä, mutta minulla ei vain ole nyt aikaa. Ajatukset harhailevat aivan jossakin muualla. Tästä syystä blogini jää reilun kuukauden mittaiselle tauolle. Palaan blogin äärelle taas kesäkuun alussa, kun olen saanut paketoitua kevätlukukauden opiskelut. Tein tämän ratkaisun viedäkseni harteiltani sen murheen, että pitäisi kirjoittaa jotakin.

Listaan vielä tähän loppuun muutamia minun suosikkikirjoituksia. Varsinkin nämä “Minun tarinani” -kirjoitukset ovat saaneet lukijoilta paljon palautetta ja ajatuksia, joista olen erittäin kiitollinen. Ensimmäisenä laitan henkilökohtaisimman kirjoituksen. Se kertoo isäni kuolemasta. Siitä tulee itse asiassa tänään, 25.4., tasan kaksi vuotta. 

Sami-Petteri AsikainenSami-Petteri Asikainen

Suosikkikirjoitukset

Ensimmäinen kirjoitukseni op.media -sivulla on myös julkaistu. Kirjoitin sinne yhden osan Minun tarinani -sarjaan. Kerroin omasta matkastani Osuuspankin kanssa, ja siitä, kuinka päädyin omistaja-asiakkaaksi. Suosittelen lukemaan tekstin täältä!

Lukekaa aikaisempia kirjoituksiani ja jättäkää kommenttia. Luen kommentteja ja seuraan blogin sähköpostia aktiivisesti. Pyrin myös Instagramissa julkaisemaan aktiivisesti kuvia ja kuulumisia. Toivottavasti löydätte taas kesäkuussa blogini pariin. Mahtavaa toukokuuta kaikille!

Terkuin, Sami-Petteri

Follow:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.