Minä ja ahdistus – kuulumisia

Kirjoitin teille ahdistuksesta, joka on vaivannut minua. Kyseisen postauksen voit lukea tästä. Sain todella paljon viestejä teiltä lukijoilta ja muiltakin ihmisiltä. Olen todella otettu kaikista ihanista sanoista ja tsempistä. Löysin kirjoitukseni kautta jopa kauan sitten kadottamani serkkuni. Sain osakseni toki myös hieman negatiivisempia kommentteja, mutta ohitin ne täysin. En halua sellaisten enää pahentavan oloani. Nyt haluan kertoa teille, miten asiat ovat edenneet ja kuinka voin juuri nyt?

Kuluneen kevään aikana olen ollut siis hyvin väsynyt ja ahdistunut. Koulutehtävien tekeminen ja blogin päivittäminen on tuntunut tuskalliselta. Suljin kaikki asiat pois mielestäni ja annoin vain kaiken olla. Halusin vain nukkua ja pelata pleikkarilla.

Kirjoituksen jälkeen havahduin, että minun täytyy ryhdistäytyä. En voinut antaa itseni vajota syvemmälle ahdistukseen ja masennukseen. Kuin tilauksesta, keävtaurinko päätti ilmaantua ja otin itseäni niskasta kiinni. Lähdin ulkoilemaan yksin sekä Børjen kanssa. Ulkona oleminen ja liikkuminen alkoi tuntua vähän mukavammalta. Tuntui kuin pienen pieni liekki olisi alkanut taas palamaan sisälläni. Ehkäpä kevät ja aurinko sytytti sen. Minulla oli myös opiskeluihin liittyvä lähiviikko ja pääsin avautumaan ystävilleni koulussa. Kuinka paljon vertaistuki helpottaakaan oloa! En ollutkaan yksin murheitteni kanssa.

Kiitos vielä kerran kaikille lukijoille ja ystäville tuesta. Yritetään seuraavassa postauksessa päästä vähän positiivisempaan fiilikseen.

Terkuin, Sami-Petteri


Seuraa minua Instagramissa @thesamipetteri

Follow:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.