5 Faktaa minusta

Sami-Petteri Asikainen, samipetteri.fi lifestyleblogi

1. Pidän Harry Potter ja Game of Thrones tyylisistä elokuvista ja sarjoista, joissa mukavasti fantasiaa. Erityisesti Game of Thronesin viimeisin kausi sai minut vakuuttumaan. Nyt odottelen jo jännityksellä seuraavaa kautta.

2. Olen sosiaalinen, mutta kaipaan todella paljon omaa tilaa ja aikaa. Olen mielelläni ihmisten kanssa ja haluan tehdä työtä, joka on sosiaalista. Vastapainoksi tarvitsen kuitenkin rauhaa, jolloin saan olla hiljaa ja keskittyä omiin ajatuksiini. Useimmiten valitsen koti-illan baari-illan sijasta.

Sami-Petteri Asikainen, samipetteri.fi lifestyleblogi

3. Olen tylsä ja laiska pukeutuja. Minusta olisi ihanaa pukeutua tyylikkäästi ja mielenkiintoisesti, mutta totuus on etten jaksa enkä kehtaa. Kotona haluan olla rennosti, enkä tarvitse kaupassa käyntiinkään mitään erityisen hienoja vaatteita. Jos ja kun lähden ulos, tykkään pukeutua hyvin. Totuus kuitenkin on, että Joensuussa ei tule sellaisia tapahtumia useinkaan eteen, että saisi oikeasti pukeutua hyvin ja persoonallisesti.

4. Pidän talvesta. Lumi on ihanaa, mutta inhoan pakkasia. En pidä pakkasista pukeutumisen ja liikkumisen kannalta. Talvipukeutuminen on ongelmallista varsinkin silloin, kun joutuu olemaan osittain sisätiloissa. Minulle tulee helposti kuuma ja hiki valuu. Noloa se on varsinkin silloin, jos on jossakin tapaamisessa tms. Sää säätelee myös liikkumistani siinä määrin, etten pidä urheilusta pakkasella. Keväinen talvikeli, max. -10 astetta on hyvä. Sydäntalvella hiihtäminen on tuskaa, mutta keväällä auringon paisteessa ja miedoissa pakkasasteissa se on nautinnollista.

Sami-Petteri Asikainen, samipetteri.fi lifestyleblogi

5. Olen armoton rahan tuhlaaja. En yksinkertaisesti osaa säästää! Jos minulla on rahaa, käytän sen vaikka väkisin. Vieläpä mahdollisimman pian. Kun minulta löytyi hieman ylimääräistä joustoa kukkarosta, päätinpä sitten ostaa itselleni syntymäpäivälahjaksi iPhone 7 Plussan ja siihen iDeal of Swedenin kuoret. Hyvää syntymäpäivää vaan minulle sitten toukokuussa!

 

Terkuin, Sami-Petteri

 

Follow:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.